Samba Carnival

Samba Carnival är en slot från Play N' GO som kan spelas på både datorn, mobilen och surfplattan. 5 hjul, 15 vinstlinjer och en färgglad kick på det hela är vad som gör denna karneval-inspirerade slot till en rolig upplevelse. I denna automat är all action i grundspelet.

Symboler

Denna slot är full av allt som är stereotypiskt för en karneval. Uppträdanden, fyrverkerier, fjädrar och färsk frukt är saker som man kan förvänta sig att se i Samba Carnival. Det finns 9 stycken olika symboler, däribland 1 bonus-scatter i tre olika variationer, 1 wild-symbol i fyra olika variationer och 3 stycken högt betalande symboler som såklart också efterföljs av 4 lågt betalande symboler. Symbolen på en kvinna med lila fjädrar är den mest värdefulla symbolen i spelet.

I grundspelet bör man hålla utkik efter maracas som fungerar som wild-symboler, vilket innebär att de kan ersätta vilken symbol som helst förutom scatter-symbolen. Denna ersättning kan hjälpa till att skapa en vinnande kombination. De fyra olika versionerna av wild-symbolen har 2x, 3x, 4x och 5x på sig, vilket visar med hur mycket en vinst kommer att multipliceras.

Bonusfunktion

Det finns en bonusfunktion i Samba Carnival som kallas för Bongo Bonus, och denna aktiveras när du får 3 stycken symboler som är formade som trummor - antagligen bongotrummor om man kollar på namnet - och dessa trummor kan landa var som helst på hjulen bara de dyker upp samtidigt. När denna funktion aktiveras så får du välja 1 av 3 trumset för att vinna upp till 150 gånger din insats. Inte dåligt va?

Det finns tyvärr inga free spins att få tag på i denna slot. Free spins är gratissnurr där du får spela utan att använda de pengar du har satsat, så om du inte vinner något under den rundan så har du iallafall inte förlorat något heller. Detta är den enda nackdelen med Samba Carnival enligt många spelare, men annars kan man inte förneka att det är en spänningsfylld och rolig spelautomat. Speciellt det faktum att ens vinster kan multipliceras gör den automatiskt bättre, så då saknar man kanske inte gratissnurren lika mycket trots att det hade varit kul om de fanns med i spelet.

Grafik och ljudeffekter

Play N' GO skapade spelet med Copacabana-karnevalen i åtanke. Ljud av samba kan höras i bakgrunden, vilket bidrar till känslan som leverantörerna försökte skapa. Grafiken är utomordentlig och bakom hjulen kan man se den mörka natthimlen som är fylld med fyrverkerier. Denna slot går som sagt att spela på flera olika apparater och det är bara att finna ett online-casino som har det som ett av sina alternativ. Den livar garanterat upp ens kväll.